• Primer desplaçament com a visitant del Vinaròs C.F. en aquesta temporada 2020/2021, en un partit contra el Càlig C.F. disputat aquest diumenge.
  • Un matx que pot resultar avorrit si veiem el resultat final, un 0-0 que pot induir a pensar que no es va veure un matx emocionant, quan realment va ser molt intens.

Els homes de Rafa Ribera no es van poder endur els tres punts cap a casa, i es van haver de conformar amb un punt en un partit molt travat per part dels dos conjunts des de l’inici. L’equip vinarossenc es va mostrar molt ambiciós i sense por al llarg dels 90 minuts, de fet va generar la major part de les ocasions de perill del partit, gràcies a la proposta tan atrevida i ofensiva que van plantejar i a la bona col·locació a la part darrere del terreny de joc per part de la defensa, que és d’on podem extrau-re sense cap dubte, la nota més positiva després d’aquestes dos primeres jornades disputades. La part més agredolça possiblement va ser la quantitat d’ocasions no materialitzades a la primera meitat (on després de dos grans centres de Jorge Vela des de la banda dreta, Ferran Rodriguez no va aconseguir fer gol), i a la segona meitat, on en els últims 15 minuts del partit l’equip vinarossenc va assetjar de manera angoixant la porteria del Càlig, que va ser imbatuda en gran part a l’actuació del porter local salvant en més d’un cop el seu equip i en especial un mà a mà contra Pol Barreda. Aquest últim va entrar a la segona meitat igual que Javier Garcia i Carlos Dejan, que van ajudar l’equip a controlar el partit en l’últim tram, en bona part a la condició física tan bona que està demostrant l’equip en aquestes dues jornades inicials.

Per altra banda caldria posar èmfasi en alguns factors que van influir en el fet que el Vinaròs no tingues l’oportunitat d’aconseguir la victòria. En primer lloc l’estat del terreny de joc era bastant penós, la gespa exageradament alta, seca i amb uns clots que feien que la pilota no rodes amb normalitat i posant en risc als jugadors de tots dos equips, que podrien lesionar-se amb facilitat, per sort no va ser així. En segon lloc unes decisions bastant discutibles per part del col·legiat, que va traure 14 targetes en tot el partit, entre elles dues expulsions al Càlig C.F. i una expulsió al jugador del Vinaròs C.F. Carlos Dejan. I per acabar un clamorós penal sobre Raul Gonzalez, que no va voler xiular i que hagués pogut significar el 0-1 a les acaballes del partit.

En definitiva els vinarossencs haurien de marxar amb bones sensacions i amb optimisme, s’hi hauran de polir algunes coses, com millorar l’encert de cara al gol, i sobretot no perdre la concentració com va ocórrer en alguns moments on les picabaralles interrompien el ritme del partit.

La pròxima jornada serà a casa el diumenge a les 12:00 partit contra el A.C.D. Penyiscola.

0

0

15:45 25/10/2020