La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Càlig, ja ha obert el termini per a inscriure’s en el II Trail de Càlig, que se celebrarà el dia 5 de novembre i en el qual està previst participen més de 100 persones.

 

L’eixida tindrà lloc a les 9 hores en la plaça Nova i el recorregut és de 15 km, acumulant un desnivell de 560 m. El temps màxim de realització de la prova és de 3 hores i finalitzada la mateixa hi haurà un esmorzar per a tots els participants.

 

Les inscripcions es poden fer on line en la web: http://hj-crono.es/ii-trail-calig o de forma presencial en Evasion Sports Benicarló, Decathlon Vinaròs i en la Piscina Municipal de Benicarló, sent el preu de 12 €, fins al dia 30 d’octubre i s’inclou samarreta tècnica. Si la inscripció es realitza, entre el 30 d’octubre i el 3 de novembre, el preu és de 14 € sense samarreta i 15€ si es realitza el mateix dia de la prova. Els corredors locals es poden inscriure en el poliesportiu municipal a un preu de 10 €.

Marcel González, regidor d’Esports en l’Ajuntament de Càlig, explica que “aspirem a consolidar els 100 inscrits de la primera edició i si podem superar-ho estaríem molt satisfets”.