• Enguany, l’activitat solidària serà una classe de zumba que recaptarà fons per a l’Associació AFIVINA

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Càlig ha preparat un intens programa d’activitats en el marc de la cinquena edició de la Fira de Nadal, que tindrà lloc els dies 14 i 15 de desembre a l’espai habitual, la plaça de la Diputació i els carrers Socors i Major. Enguany, la Fira comptarà amb 15 estands que oferiran tot tipus de productes relacionats amb les festes nadalenques, com ara regals o decoració, així com artesania i productes tradicionals de Càlig. I és que l’objectiu d’este esdeveniment és, per una banda, viure la màgia del Nadal en els dies previs a les celebracions i, d’altra, dinamitzar la localitat i promocionar a les empreses i comerços locals, amb la col·laboració d’entitats socials i culturals de la població.

Dissabte 14 de desembre a les 11:30 hores, l’alcaldessa de Càlig i les Reines de les Festes Patronals inauguraran la V Fira de Nadal. A la vesprada, s’iniciaran les activitats amb la posada en marxa de la pintura d’un mural al carreró situat a tocant de l’església, i que comptarà amb la col·laboració de l’associació Les Ametletes. A les 17:30 hores, veïns i visitants podran gaudir del betlem vivent que posarà en escena el Grup de Teatre Corronconco, fins a les 20:30 hores, que serà quan es clausurarà el recinte fins el dia següent.

Ja diumenge 15 de desembre, es viurà la jornada més solidària de la V Fira de de Nadal de Càlig amb la celebració d’una classe de zumba per part de l’associació esportiva Mou-te. Els donatius, de 2 euros, aniran destinats a favor d’AFIVINA, l’associació de Fibromiàlgia, fatiga crònica i reumatologia comarcal.

A les 12 hores l’Associació Musical Vila de Càlig oferirà les tradicionals audicions de Nadal de l’ESMUCA, l’Escola de Càlig de Música, i ja a la vesprada continuarà la representació del betlem vivent de Corronconco. Ja per finalitzar la jornada, a les 20:00 hores, es durà a terme el sorteig d’un lot amb productes donats pels comerços participants en la cita nadalenca, com a mostra d’agraïment a tots aquells que han realitzat alguna compra durant els dos dies de Fira, que es clausurarà a les 20:30 hores.