• Els escolars podran gaudir del 3 al 6 d’abril d’activitats esportives i lúdiques

 

El 23 de març finalitza el període d’inscripció per a la nova edició de l’Escola de Pasqua, una alternativa lúdica i esportiva per als xiquets i xiquetes nascuts entre 2006 i 2014 per a les vacances de Setmana Santa. Organitzada per l’AMPA del CEIP Felicinda Colell amb la col·laboració de l’Ajuntament de Càlig, que subvenciona una part del cost de les activitats a tots els participants, l’Escola de Pasqua de Càlig ofereix una interessant oferta per als més menuts: jocs, esports, pintura, activitats creatives…

Les activitats es duran a terme del 3 al 6 d’abril a l’escola Felicinda Colell de 8:45 a 13:15 hores, i van a càrrec de l’empresa IOCUM, que s’encarrega de la confecció i desenvolupament de les mateixes. Des de l’Ajuntament de Càlig, tal i com assenyalava l’alcaldessa, Ernestina Borràs, “mantindrem sempre la col·laboració amb l’AMPA per a que en èpoques no lectives els pares i mares puguen conciliar les seues responsabilitats familiars i laborals”.

Les famílies interessades en gaudir d’aquest servei han de formalitzar la seua inscripció emplenant la fitxa que posa a disposició l’empresa i que ha de dipositar-se a la bústia de correus de l’AMPA o a través del mail [email protected]. També cal realitzar l’ingrés dels 21 euros que costen els quatre dies d’activitats en el compte bancari que apareix en els formularis  de matrícula.