• Els escolars podran gaudir del 3 al 6 d’abril d’activitats esportives i lúdiques

 

El 23 de març finalitza el període d’inscripció per a la nova edició de l’Escola de Pasqua, una alternativa lúdica i esportiva per als xiquets i xiquetes nascuts entre 2006 i 2014 per a les vacances de Setmana Santa. Organitzada per l’AMPA del CEIP Felicinda Colell amb la col·laboració de l’Ajuntament de Càlig, que subvenciona una part del cost de les activitats a tots els participants, l’Escola de Pasqua de Càlig ofereix una interessant oferta per als més menuts: jocs, esports, pintura, activitats creatives…

Les activitats es duran a terme del 3 al 6 d’abril a l’escola Felicinda Colell de 8:45 a 13:15 hores, i van a càrrec de l’empresa IOCUM, que s’encarrega de la confecció i desenvolupament de les mateixes. Des de l’Ajuntament de Càlig, tal i com assenyalava l’alcaldessa, Ernestina Borràs, “mantindrem sempre la col·laboració amb l’AMPA per a que en èpoques no lectives els pares i mares puguen conciliar les seues responsabilitats familiars i laborals”.

Les famílies interessades en gaudir d’aquest servei han de formalitzar la seua inscripció emplenant la fitxa que posa a disposició l’empresa i que ha de dipositar-se a la bústia de correus de l’AMPA o a través del mail [email protected]. També cal realitzar l’ingrés dels 21 euros que costen els quatre dies d’activitats en el compte bancari que apareix en els formularis  de matrícula.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here