• El plat fort serà, junt amb l’’escape room’ de diumenge, el sopar i revetlla de Cap d’Any

 

L’Ajuntament de Càlig, en col·laboració amb l’associació Unió Jove, ha preparat un extens programa d’activitats per als darrers dies de l’any. Des de la Regidoria de Festes i Joventut, s’ha organitzat un Cap d’Any especial que pretén convidar als calijons i calijones a gaudir de la festa sense sortir de la població, estructurant la programació al voltant d’un plat fort: el sopar al Centre de Cultura i la posterior revetlla d’Any Nou. “Estem organitzant estes activitats per a la nit de Cap d’Any amb la intenció d’oferir una alternativa als nostres veïns, per tal que es queden al poble i puguen gaudir d’una nit especial sense haver d’agafar el cotxe i amb amics i familiars”, explica Adrián Vidal, regidor de Festes i Joventut. Però la festa començarà dissabte 29 de desembre, amb les activitats que organitzen l’entitat i el consistori.

Així, a les 18 hores, l’Ajuntament ha preparat tot per a que el patge de Ses Majestats els Reis Macs d’Orient faça una visita a la població, al Centre de Cultura, i puga recollir les cartes dels més menuts i lliurar-les a temps. A la mateixa hora, donarà inici el “tardeo” que organitza la Unió Jove, amb música i servei de tapes i beguda fins les 12 de la nit. I diumenge, dia 30, la població acollirà una activitat que de ben segur farà les delícies de grans i menuts: una “escape room” al mateix centre cultural, una sessió d’entreteniment de moda que està dirigida a totes les edats. El preu és de 5 euros per persona, i la inscripció es pot realitzar fins el dia abans.

La festa de la nit de Cap d’Any s’iniciarà ben prompte, a les 12 del matí, amb les campanades que tindran lloc a la Torre de Càlig, una activitat per als més menuts que anirà seguida de la San Silvestre, la tradicional marxa que recorrerà diversos punts d’interés de la població. A la nit, el sopar al Centre de Cultura serà una magnífica oportunitat per a viure una festa tan especial, amb un menú a base d’entremesos de marisc, segon plat compost per peix i carn, i postres, complementat amb el típic raïm de la sort i torrons. El preu és de 55 euros, i per als xiquets, de 15, tot i que qui ho desitge, pot portar-se el sopar i gaudir de la festa per només 8 euros. Fins el 21 de desembre es poden apuntar els interessats a l’Ajuntament de Càlig.

La benvinguda a l’Any Nou, després de les campanades, la donarà l’orquestra Azar a partir de les 00:30 hores fins ben entrada la matinada, quan els presents podran gaudir de xocolata amb xurros per recuperar forces. “Aquest treball que estem duent a terme s’ha coordinat amb la Unió Jove de Càlig per tal presentar una oferta d’activitats festives i d’oci completa per als nostres veïns, esperem que molts les gaudixquen”, ha apuntat el regidor.