• Les fortes pluges d’octubre de 2018 van danyar l’estructura del pont, i que es va incrementar en els últims temporals.

L’Ajuntament de Càlig es troba immers en els treballs d’arranjament del pont del camí Ulldecona, que va resultar danyat en les fortes pluges registrades el passat any. Ho fa amb els fons que ha rebut a través de les ajudes d’emergència provinents de la Generalitat Valenciana per a pal·liar els danys provocats pel temporal de pluges que es va viure de l’18 al 20 d’octubre de 2018, i que van afectar a Càlig en diversos vials, passos de barrancs i estructures com la que ara està sent objecte de treballs.

L’ajuda amb què conta el consistori calijó per arranjar el pont del camí Ulldecona és de 36.329,07 €, i permetrà el seu ús en condicions de seguretat. El projecte de reparació del pont arrancava amb la retirada i apilament de les parets que es van esfondrar en les últimes pluges d’intensitat registrades, i contínua amb la construcció d’un mur de formigó armat de 4 metres d’altura i 14 metres de longitud.

El projecte també contempla la reposició del mur de maçoneria, que cobrirà el nou mur de formigó. Els treballs finalitzaran amb la reposició de la barana del pont, que es va veure afectada per l’ensulsiada.