• Els dies 15 i 16 de desembre, els carrers de la població acolliran tallers, un betlem vivent, stands, jocs i una masterclass solidària.

 

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Càlig es troba immersa en els preparatius de les activitats de la quarta edició de la Fira de Nadal, que tindrà lloc els dies 15 i 16 de desembre a la plaça de la Diputació i els carrers Socors i Major. L’objectiu d’este esdeveniment és dinamitzar la localitat durant els dies previs a la celebració del Nadal i, al mateix temps, promocionar a les empreses i comerços locals. Enguany, la Fira comptarà amb 10 estands amb productes relacionats amb les festes nadalenques, com ara regals o decoració, així com artesania i productes tradicionals de Càlig.

Dissabte 15 de desembre, es durà a terme a les 11 del matí la obertura de la Fira de Nadal per part de l’alcaldessa i les Reines de les Festes. Poc després, s’iniciaran les activitats amb la posada en marxa d’un taller de manualitats que coordinarà la Unió Jove de Càlig. Ja a les cinc de la vesprada, es podrà gaudir del betlem vivent que posarà en escena el Grup de Teatre Corronconco. A les 17:30 hores, els més menuts podran aprendre com fer saquets aromàtics, passar-ho bé a la zona de jocs i al photocall que organitza Trencaperols produccions.

”Enguany, hem volgut reforçar les activitats dirigides per als xiquets amb tallers i zones de jocs”, explica Ruth Sanz, regidora de Cultura a l’Ajuntament de la localitat, alhora que destacava la masterclass solidària que durà a terme diumenge dia 16, per segon any consecutiu, l’Associació Esportiva Mou-te . La recaptació anirà destinada a col·laborar amb l’Associació Española contra el Càncer de Càlig. 

També diumenge, a partir de l’obertura de la Fira a les 10:30 hores, la solidaritat serà la protagonista no sols amb la classe de gimnàstica de Mou-te, sinó també gràcies a la recollida de joguets que es faran arribar al departament de Serveis Socials per tal de distribuir-los entre els xiquets i xiquetes que més els necessiten. Durant el matí també es celebrarà un taller de jocs tradicionals i una zona de circ que farà gaudir als més xicotets de casa, i ja a la vesprada, tornarà el betlem vivent de Corronconco.