Les Camaraes presenta el seu primer disc recopilatori editat amb suport de l’Ajuntament i Caixa Vinaròs

0
cof
  •  El CD està compost per 16 cançons tradicionals de Vinaròs i altres poblacions

 

El grup folklòric Les Camaraes ha presentat aquest divendres el seu primer disc recopilatori, una iniciativa que va començar a gestar-se en 2014 i que ara per fi ha vist la llum amb el suport de l’Ajuntament de Vinaròs i de Caixa Vinaròs.

Aquest CD, gravat per Roberto Grañana i amb un disseny de portada realitzat per Joan Safont, està compost per un total de 16 cançons tradicionals de la localitat i d’altres pobles propers. Entre elles destaca la peça de Les Camaraes, la Jotilla, la Jota de 3, el Bolero de Vinaròs, Illes Columbretes o el Ball de Cintes.

“Des de Cultura i Tradicions és la nostra obligació, sempre que el nostre pressupost ho permet, contribuir amb propostes com aquestes, que busquen preservar les tradicions musicals i sonores de la nostra població”, ha assenyalat el regidor de Cultura, Festes i Tradicions, Marc Albella.

Pilar Torné, presidenta de Les Camaraes, ha agraït el suport de l’Ajuntament i de les altres entitats col·laboradores i persones que han participat en la producció d’aquest CD. A més, ha animat a la població a adquirir aquest disc, que sorgeix amb tres objectius principals: “difondre les nostres tradicions i donar-les a conèixer a les noves generacions, contribuir a l’autofinançament de l’entitat i servir de reclam perquè les persones interessades vinguen i s’uneixin a Les Camaraes, una entitat amb més de 75 anys d’història “.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here