El passat 19 de juny es va celebrar a la pista d’atletisme “Camilo Cano” de la Nucia (Alacant) el Campionat Autonòmic Absolut a l’aire lliure.

Fins allí es van desplaçar els atletes del Club Esportiu Vinaròs Javhe Fernandez i Edu Pla que van participar en les proves de 1.500 m i 5000 m respectivament.

També va participar l’atleta vinarossenca, Andrea Cabré Carceller en la prova de 5.000 m marxa.

Jahve Fernandez va aconseguir la quarta posició en el grup B de la final dels 1.500 m, finalitza’n la prova en un temps de 4:14.09 a un ritme de 2.49 min/km i aconseguint superar la seua marca personal.

D’altra banda Edu Pla va quedar en huitena posició amb un registre de 15:35.49. a un ritme de 3.07 min/km i també millorant la seua marca personal.

  • Andrea Cabré Carceller, campiona autonòmica

Andrea Cabré, del Playas de Castellón, es va proclamar, campiona autonòmica en 5.000 m marxa. L’atleta de Vinaròs va parar el crono en 23:14.18, i va millorar la seua marca personal.

Des del Club Esportiu Vinaròs, no podem estar més pagats de tindre com a entrenadora a tota una campiona, que dia a dia trasbalsa els seus coneixements i valors als nostres menuts.

Agraïments al nostre patrocinador Facsa-Aigües de Vinaròs

Jahve Fernández

Edu Pla