CLUB ESPORTIU VINARÒS

A les pistes cobertes de Luis Puig de València, el passat 1 de Març, es van reunir els millors atletes de la Comunitat Valenciana, en jornada matutina seria el torn de la categoria Sub16 i en jornada vespertina seria el de categoria Sub18. 

El CLUB ESPORTIU VINAROS FACSA-Aigües de VINAROS va tenir la seva representació en 3 atletes, Miguel Cruz (salt de perxa) Sub16, Lidia Cruz (llançament de pes) i Judith Forés (salt de perxa). El primer a debutar, a les 10 hores, seria Miguel qui es presentava amb una millor marca personal de 2,80 metres. Finalitzaria amb una excel·lent competició ja que milloraria la seva marca personal alçant-a 3 metres i una 7a posició.

En el segon torn, jornada vespertina, la primera a arrencar la jornada seria Judith qui no va poder franquejar la primera alçada i va haver d’abandonar la prova abans del que s’esperava.Amb posterioritat Lidia participaria en la prova de llançament de pes establint una marca de 10,67 metres i finalitzant en 4º posició.

Finalment esmentar que l’entrenador del Club Esportiu Vinaròs i atleta de l’Fent Camí Mislata, Gaspar Mateu, va participar en la prova de Salt de perxa, on franquejaria el llistó en 4,50 metres. 

Des del Club felicitar l’esforç que tots aquests esportistes han realitzat i la magnífica representació que han tingut.         

Agraïments al nostre patrocinador FACSA Aigües de Vinaròs.