• El concert de Nadal estarà ambientat en una cantina mexicana

Tot està preparat a Canet lo Roig per a donar la benvinguda al Nadal. Després de l’èxit del Festival Kanetronik, que va congregar a més d’un miler d’assistents disposats a ballar els ritmes que van marcar els millors dj’s; la localitat encara les celebracions nadalenques. L’Ajuntament, en col·laboració amb diverses entitats i associacions, ha dissenyat una programació en la qual la música tindrà un especial protagonisme. 

Els alumnes de l’escola de Música de l’Agrupació Musical Santa Cecilia seran els encarregats d’inaugurar els actes amb una doble sessió d’audicions en el local polivalent; la primera serà el divendres, 14 de desembre, a les 19.30 hores, amb la secció de clarinets, vent-metall i percussió; el dissabte, 15 de desembre, a les 12.00 hores, serà el torn de flautes, saxos i les actuacions dels més xicotets de l’Escola. 

El diumenge, 16 de desembre, l’Associació de Mestresses de Casa Santa Isabel, celebrarà la tradicional Festa Prenadal en el local social Vicente Meseguer Folch. Un suculent berenar i un ball amenitzat per un duo, conformen el programa de l’esdeveniment.

El plat fort de l’agenda nadalenca és el Concert de Nadal de l’Agrupació Musical Santa Cecilia; amb el títol Band Mex i Què Visca Mèxic!, l’entitat transformarà el local polivalent en una autèntica cantina mexicana i oferirà un original espectacle. La cita serà el diumenge 23 de desembre, a les 19.30 hores.

També s’han programat actes especials en la Nit de Nadal i Nit de cap d’any. El 24 de desembre se celebrarà una festa amb discomòbil i entrada gratuïta i, per a acomiadar l’any, tindrà lloc un sopar de gala amb ball a càrrec de l’orquestra Montesol i discomòbil. 

La cavalcada dels Reis Mags, el 5 de gener, tancarà l’agenda de nadal.

A més, el pròxim 21 de desembre, els alumnes del CRA Araboga celebraran el Festival de Nadal i, durant les vacances escolars, organitzat per l’Ajuntament de Canet lo Roig i l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA),  estarà en marxa, un any més, el parc de Nadal. “L’activitat permetrà conciliar la vida familiar i laboral durant les festes”, ha apuntat a l’alcaldessa María Ángeles Pallarés, alhora que ha animat a veïns i visitants a participar activament en els actes programats.