• La ramaderia de Raúl Monferrer, de Terol, va tancar amb bona nota els actes taurins

Els caps de bestiar del ferro de Raúl Monferrer, de Formiche Alto (Terol), van tancar ahir els espectacles taurins de les Festes d’Agost de Canet lo Roig. La ramaderia va quallar una exhibició excel·lent i les vaques i bous van demostrar la seua bravesa i agilitat sobre l’eventual plaça de bous que cada any s’habilita en la Plaça del  País Valencià. Destacable també l’excel·lent actuació dels retalladors i mossos, que van fer gala d’una gran valentia i van saber traure el millor profit de les naturals aptituds dels caps de bestiar. Així, la perícia i llance dels retalladors burlant les envestides  i l’empenta dels animals, que van saltar els obstacles sense dificultat, van arrancar en repetides vegades els aplaudiments del públic.
Més tard, i com a punt final a les Festes, es va disparar una gran traca i castell de focs artificials.

A l’hora de fer balanç, l’alcaldessa de Canet, María Ángeles Pallarés, ha destacat el bon acolliment que han tingut tots els actes, “han sigut unes Festes molt participatives i que han comptat amb una elevada assistència, tant en els actes més populars, com les paelles, les danses, les carrosses, la nit de la proclamació o el sopar de gala; com en les activitats que s’han introduït enguany com a novetat”, va explicar, “el dia dedicat a la dona i les festes temàtiques han resultat tot un èxit i assegura la seua continuïtat en pròximes edicions”, va avançar. En l’apartat dels espectacles taurins, Pallarés, va indicar que “un any més, l’aposta de la Penya Taurina Canetana ha sigut tot un encert i han portat ramaderies de primer nivell, que han agradat molt”, va assenyalar.

“El balanç és molt positiu i estem molt satisfets amb la resposta per part de veïns i visitants que han gaudit al màxim de les festes i han participat activament i de forma massiva en tots els actes”, va assegurar, alhora que va agrair a “tots els que cada any, amb el seu suport i treball, col·laboren per a fer que les Festes de Canet siguen possibles i tot isca perfecte”, va concloure.