COMUNICAT DE PREMSA


  • L’any passat, el govern provincial va invertir 63.000 euros per a adequar el parc municipal de la Bassa, adequació de camins rurals i l’exterior del local polivalent
  • L’alcaldessa, Mª Ángeles Pallarés, i el vicepresident provincial, Andrés Martínez, han visitat les obres

 

23 de maig 2018.-

El vicepresident de la Diputació de Castelló, Andrés Martínez, i l’alcaldessa de Canet lo Roig, Mª Ángeles Pallarés, han visitat aquest matí les obres que s’han realitzat en el municipi gràcies a les ajudes del govern provincial.

Amb una inversió de 63.000 euros per part de la Diputació de Castelló, s’han realitzat obres de reforma i s’ha modificat el parc municipal de la Bassa, condicionament de diversos camins rurals i en la urbanització de la vorera exterior del local polivalent i la il·luminació d’un tram del carrer Vinaròs.

Per a l’alcaldessa, “es tracta d’obres necessàries i útils per a Canet lo Roig, i no podem més que agrair el suport del govern de la Diputació provincial de Castelló”.

Pallares ha assenyalat, a més, el compromís del govern provincial amb Canet lo Roig, perquè “amb la seua ajuda podem realitzar obres que milloren les infraestructures del municipi, que facen més bonic si cap Canet lo Roig”.