• L’actuació s’ha realitzat a través d’una subvenció de l’IVACE


La tercera fase dels treballs de renovació del sistema d’enllumenat públic de Canet lo Roig ja ha finalitzat. L’actuació, que s’ha dut a terme en el centre històric,  completa la substitució, en tot el municipi, de les antigues lluminàries pels fanals-vila amb tecnologia LED.

Els treballs han sigut finançats per la Conselleria d’Economia Sostenible, a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), “s’ha realitzat amb una fórmula combinada de préstec per import de 39.916 euros i una subvenció a fons perdut de 19.958 euros”, va explicar l’alcaldessa, María Ángeles Pallarés, alhora que va destacar que la instal·lació dels nous fanals “suposaran una major eficiència energètica i, a més, pel seu disseny, s’integren perfectament en l’entorn urbà”.

Paral·lelament, i amb fons municipals, també s’ha procedit a la renovació del sistema d’il·luminació de l’Església Sant Miquel Arcàngel, el campanar i la cúpula taronja, “s’han col·locat un total d’11 focus, 9 en exterior i 2 a l’interior, en l’altar, amb una inversió de 5.400 euros”, va indicar Pallarés.