A BENICARLÓ, LES FORMACIONS “CANVIEM ENTRE TOTS” I “ESQUERRA UNIDA DEL PAÍS VALENCIÀ” FIRMEN UN PACTE D’UNITAT.

 

  • Que la unió fa la força és la màxima que hem  entès “Canviem entre Tots” i “Esquerra Unida del País Valencià” . Dos formacions polítiques que vam participar a les eleccions municipals de 2015 des de la individualitat de les pròpies sigles, i que ara hem arribat al convenciment que juntes i amb les energies renovades podem crear un nou projecte a compartir entre els benicarlandos.

Un projecte que va més enllà de les sigles o els líders, que és una suma de persones decidides a treballar en equip pel seu entorn i la seua gent: “Quan dos rius conflueixen no discuteixen sobre qui aporta més aigua o va nàixer més lluny. Els dos fan nàixer un nou riu més vigorós que arribarà amb tota seguretat al mar.”

La nostra és una aposta oberta i integradora, aspirem a continuar treballant per la confluència de les forces progressistes de la nostra ciutat, forces amb què podem compartir el diagnòstic de la situació en aspectes tan capitals com el Comerç, el Turisme, la Sanitat, l’Urbanisme, l’Agricultura i Pesca, l’Ocupació o la Cohesió Social.

Sabedors que la unitat serà la més eficaç ferramenta per a millorar la vida dels nostres conciutadans, necessitem l’aportació de totes les mirades per recuperar el Benicarló que somiem, per a defendre els drets i la dignitat del nostre poble, per a projectar-lo cap a un futur esperançador. Estem convençuts de que junts podem.

En assemblea general del passat 24 d’octubre hem constituït el Consell Polític Local i per unanimitat s’ha triat l’organigrama de responsabilitats, que estarà format per companys de contrastada vàlua i experiència:

Coordinador local: ……………….   Francisco José Companys Bayarri

Secretari d’Organització: ………    Enric Moya Marzá

Secretaria de Finances: ………..    Maria Carmen Hernandez Cortés

 

Arranquem amb força i estrenem seu social, la nostra i la de tots els benicarlandos. Situada en el carrer Cronista Viciana, número 9 en ple Benicarló, amb suficient aforament per a convertir-se en un lloc de trobada, participació i debat. A tota persona que desitge informar-se, assessorar-se o plantejar iniciatives, l’atendrem amb molt gust tots els dilluns a partir de les 19 hores.

Entre tots volem construir una alternativa a la cada vegada més ensopida política municipal. Perquè tots tenim cabuda en este projecte que naix des de la ciutadania buscant la regeneració moral i democràtica de les institucions.

 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here