• A 24 hores del tancament del termini de presentació de candidatures, així ho ha comunicat a les xarxes socials el president sortint de la Comissió Organitzadora del Carnaval (COC), Jordi Febrer.

Jordi Feber (President sortint) a Facebook:

Bé, a 24h de tancar el termini de presentació de candidatures per a gestionar el Carnaval de Vinaròs, no vos ho creureu mai, però no hi ha CAP proposta.

“…y el final te sorprenderá” Doncs si tu, després de la gran quantitat de crítiques constructives, consells, ànims, ganes d’ajudar…que hem pogut veure aquest últims mesos per Facebook, no s’entén de cap manera que no sortiguen 50 presidents, en lo fàcil que és.

Tornem a demostrar una vegada més, el que ens agrada veure els bous des de la barrera a este poble. És el moment de tots aquells que estimeu tant el Carnaval de Vinaròs, és el moment d’actuar, si no es presenta ningú, tornarem a la gestora, i vos asseguro que és el pitjor que li pot passar al nostre Carnaval de Vinaròs.

Crec que ens l’estem carregant a poc a poc, en lo fàcil que els ho fem als que estan al capdavant de la festa, difícilment es troba gent en ganes d’entrar al “matadero”.

Encara queden 24h, iguals ens sorprenem i surt alguna candidatura, sigui qui sigui, podem estar agraïts.

VISCA EL CARNAVAL DE VINARÒS!