NOTA DE PREMSA

  •  Estarà emplaçat al port esportiu, amb exposició i venda de discos de vinil, activitats per a xiquets i concerts

 

12/06/2017

Alcossebre acollirà la segona edició del Mercat del Disc els dies 23 i 24 de juny. La passada edició va obtenir una notable acollida i enguany canvia d’ubicació, apostant pel port esportiu d’Alcossebre.

Com a principal activitat al voltant de la qual gira l’esdeveniment, destaca l’exposició i llocs de venda de discos de vinil, una activitat que compta nombrosos aficionats que busquen completar les seues col·leccions constantment o trobar alguna joia musical. També se celebraran tallers de manualitats amb CD’s i de construcció de tambors, dedicades sobretot al públic familiar. Pel que als concerts, el dissabte 23, a partir de les 19.30h, Steelicks oferiran covers de rock acústic i el diumenge 24, a la mateixa hora, concert homenatge a Sabina.

La iniciativa, que correspon a les regidories de Turisme i Promoció Econòmica, “s’inscriu en els diferents actes per dinamitzar els caps de setmana previs i posteriorS a la temporada alta estiuenca i ofereix alternatives per al públic familiar, que és el que més ens visita durant aquestes dates”, ha destacat l’edil Alejandra Roca.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here