Dimecres 11 d’abril, la seu del PSPV-PSOE de Benicarló acollia l’assemblea local de la formació en la qual es van elegir per unanimitat els membres de la nova executiva socialista a la ciutat. Carlos Flos Fresquet, actual regidor d’Hisenda i Esports al consistori benicarlando, va ser escollit secretari general i cap de llista d’aquesta executiva, que renova cares i esforços en vistes a les properes eleccions municipals de 2019.

La llista està conformada per J. Vicente Gimeno, com a secretari d’Organització; l’actual alcaldessa de la població, Xaro Miralles, com a secretària de Política Municipal; el regidor de Promoció Econòmica al consistori, Román Sánchez, encapçalant l’àrea d’Acció Electoral; Pepe Sánchez, en l’àrea d’Administració; Isabel Cardona, al front de l’àrea de Formació; Raúl García, com a secretari local de la Casa del Pueblo; Fabián García, en la secretaria general de JSPV; Carmen Fernández com a secretària d’Igualtat; i Ilde Añó, regidor a l’Ajuntament de Festes i Falles i d’Obres i Serveis, encapçalant la vocalia adscrita a Secretaria Política Municipal.

Tal i com detallava el nou secretari local, “la idea de la nova executiva és treballar per a poder enfortir l’agrupació local, obrint més si cap el partit a la societat benicarlanda i a tot aquell simpatitzant que vulga col·laborar o aportar idees”.

Flos també ha assenyalat que un dels objectius immediats que es planteja la renovada executiva és “treballar en l’elaboració de la llista per a les properes eleccions municipals”, i apuntava que “és també objectiu prioritari donar suport a la secció de joventuts socialistes, recentment creada a Benicarló, per tal de posar en valor el partit entre la els joves benicarlandos”.

En l’assemblea també es va dur a terme l’aprovació per unanimitat de la gestió de l’anterior executiva, que ha estat encapçalada per Román Sánchez.