El producte benicarlando per excel·lència, que té denominació d’origen des de 1998, disposa ja una carta pròpia en La Fallera Calavera.

Els jugadors podran trobar la carxofa de Benicarló en totes les unitats de a 5a edició d’este popular joc de taula en valencià. Esta xicoteta novetat arriba després que en març Benicarló fera un homenatge a la zombi valenciana plantant una falla infantil totalment dedicada a La Fallera Calavera.

La proposta va ser una iniciativa de la comissió El Campanar, que va obtenir un 5é premi amb l’arriscat i original monument de Daniel Ballester.

D’esta manera, l’autor del joc agraeix la implicació de la ciutat de Benicarló.

La 5a edició del joc ofereix també altres novetats, com un disseny renovat de la caixa i les instruccions.

El joc ha venut ja més d’11.000 unitats en tot el territori valencià i disposa d’una expansió i una novel·la basada en els seus personatges.

 

 

 

 

La alcachofa de Benicarló se incorpora a La Fallera Calavera

El producto benicarlando por excelencia, que tiene denominación de origen desde 1998, dispone ya de una carta propia en La Fallera Calavera. Los jugadores podrán encontrar la alcachofa de Benicarló en todas las unidades de a 5ª edición de este popular juego de mesa en valenciano. Esta pequeña novedad llega después de que en marzo Benicarló hiciera un homenaje a la zombi valenciana plantando una falla infantil totalmente dedicada a La Fallera Calavera. La propuesta fue una iniciativa de la comisión El Campanar, que obtuvo un 5º premio con el arriesgado y original monumento de Daniel Ballester. De este modo, el autor del juego agradece la implicación de la ciudad de Benicarló. La 5ª edición del juego ofrece también otras novedades, como un diseño renovado de la caja y las instrucciones. El juego ha vendido ya más de 11.000 unidades en todo el territorio valenciano y dispone de una expansión y una novela basada en sus personajes.

 

 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here