• -La 5a edició comença amb el concert de Mezza Voce
La música clàssica torna a ser protagonista gràcies al cicle musical Sons de l’Interior. El grup de càmera A Mezza Voce obrirà la 5a edició el divendres 30 de març al Saló Polifuncional del Corro de Portell. La cita, organitzada per l’Associació Musical Sonoré amb el patrocini de l’Ajuntament de Portell, és a les 19 hores.
A Mezza Voce
La formació de càmera va nàixer fa deu anys amb instrumentistes de conservatoris valencians que van variant segons les necessitats del programa. En aquesta ocasió, estarà integrada per Ana del Río Mateo amb el violí, Jesús Muñoz Fernández al clarinet, Daniel Gómez Asensio i el seu oboè, Rosana Martínez Alcover al piano, i el narrador i pianista Horacio Castelló Ochoa.
El grup de càmera ha participat en diferents concerts per tota la Comunitat Valenciana, destacant les cites de València, Segorbe i Altura. També tenen una vessant didàctica dirigida a col·legis i centres culturals.
El concert
El programa compta amb obres molt conegudes pel públic. El repertori serà Greensleeves, el Cànon de Pachelbel, l’Adagio del Concert per a clarinet de Mozart, la Serenata de Schubert i el Amanecer de la Suite nº1 de Peer Gynt d’Eduard Grieg. Oriental de Granados, Gymnopédie de Satie, Marinela de la Canción del olvido del mestre Serrano, Moonriver de Mancini i The House of the rising sun, completen les obres previstes.

image

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here