IV RUN&BIKE BASILISCUS

  • Aquest diumenge 11 de novembre, membres del Club Esportiu Vinaròs – FACSA Aigües de Vinaròs- es van desplaçar fins a la localitat veïna, Benicarló, per a participar en el IV Run&Bike, un nou format de Duatló Cros.

En la cursa de trail el club va tenir a quatre representants, els quals van fer un recorregut de 12km.   Pau Forner, va ser quart de la general, parant el cronometre en 47’35”.  En la categoria veterà A, Francisco Beltrán va finalitzar en tercera posició amb un temps de 52’32”, mentre que el seu company, Pablo Ribera, finalitzava el sèptim amb un temps de 57’01”. Cal destacar la participació d’Antonio Plaza que va aconseguir pujar a el més alt del podi en categoria veterà B amb un registre de 55’12”.

El club també va tindre representants en la modalitat de relleus mixtes, que consistia en un recorregut de trail de 12km i un recorregut de btt de 24km. En aquesta modalitat van participar Andrea Cabré, fent el recorregut corrents, i Pedro Querol amb btt, que amb un temps total de 2h06,’ van aconseguir la tercera posició d’aquesta modalitat.

Enhorabona tots/es.

          

Agraïments al nostre patrocinador FACSA Aigües de Vinaròs.