SET JUGADORS AMB EL MÀXIM NOMBRE DE PUNTS AL TORNEIG SOCIAL D’ESCACS 2017

 

Diumenge 15 va tenir lloc la ronda 3 de la lliga del Club Ajedrez Benicarló, que evidencia ja els candidats a guanyar cadascuna de les categories.

 

A Primera divisió cal destacar les victòries de Jorge Gutiérrez “Chapu” sobre Pedro García i de Joan Andrés sobre Enoc Altabás, ambdues amb interessants finals de cavalls i peons. Juntament amb Andrés, lideren la categoria Agustín Llorach i Vicent Villarroya, amb el màxim de tres punts possibles. La propera jornada emparellarà a Manuel Serrano amb Altabás i a Llorach amb Dani Domínguez.

 

A Segona, el veterà Miguel Gea s’imposava al jove Hugo Desir, qui ja s’ha enfrontat als rivals més durs del grup. David Teply també s’emportava el punt per incompareixença del seu rival. Tots dos lideren amb els tres punts aconseguits la divisió de plata, que reprendrà les partides diumenge 29 d’octubre.

 

A Tercera categoria, Youssef Barohu va guanyar a Javier Pérez, mentre que Jaime Ramia feia el mateix a Roberto Tipán en la partida més llarga de la jornada. Ramia lidera la divisió juntament amb Juan Cabezos, i a més s’enfrontaran entre ells en la lluita per la primera posició a la quarta ronda, que tindrà lloc aquest diumenge 22 a partir de les 18.30 h. al local del Club Ajedrez Benicarló (c/. del Crist de la Mar, 106).