• Derrota del sènior masculí del Club Handbol Benicarló per 3 gols en un partit molt igualat enfront del Club Almassora Balonmano. Partit corresponent a la primera jornada de la 1ªAutonòmica Nord 3.

El partit començava amb un parcial, els primers 10 minuts, d’1-5 per als benicarlandos propiciat per unes bones defenses, les parades del porter i atacs molt ràpids. Després l’Almassora va començar a encertar de cara a porteria, reduint la distancia i arribant a empatar a 9 el partit. Però, el Benicarló seguia al capdavant en el marcador i executant el tipus de joc que es vol practicar enguany: defenses molt fortes i atacs elaborats. El partit continuava amb unes defenses molt dures als dos costats del 40×20 on els atacs trobaven moltes dificultats per marcar, arribant a la fi de la 1a part amb un 11-13 a favor dels caduferos.

A la segona part els locals van sortir més connectats i al Benicarló se’ls va entravessar l’atac. Això va propiciar contraatacs on els locals es van arribar a posar a 5 gols de distància a l’electrònic. Però, els benicarlandos no van abaixar els braços i altra volta amb atacs elaborats van propiciar erros defensius dels locals que van permetre que es posaren a 2 gols per baix quan faltava 1 minut de la conclusió del partit. Però ja no quedava temps per remuntar. Quedant al final el resultat de 23-20, per un gol a l’últim segon per part de l’Almassora.
Un partit molt complet, que deixa un bon sabor de boca i on s’ha pogut vore del que és capaç aquest equip enguany i on s’hi han de polir algunes coses de cara als pròxims partits. Ara a seguir treballant i a preparar el pròxim partit que serà enfront del CBm Vinaròs, a casa nostra el dia 20 d’octubre.

Els jugadors que van jugar per part del Benicarló van ser els següents:

Porters: Javier Giménez  i Josep Navarro

Extrems: Adrián Castillo (4 gols), Pau Soriano (2 gols) i Nacho Fornos (1 gol)

Laterals: Ruben Vicente (3 gols), Victor Robles (3 gols) i Angel Mateo (1 gol)

Centrals: Juan Rueda, Javier Soriano (1 gol) i Raul Vicente (2 gols)

Pívots: Pedro Torrent (2 gols) i Dani Robles (1 gol)

Entrenador: David Escura