NADAL PER NO DEIXAR DE FER ATLETISME

El Club Esportiu Vinaròs Facsa-Aigües de Vinaròs,  ha continuat actiu durant les dates nadalenques i, com no, els seus atletes han continuat representant a Vinaros en les diverses proves que s’han celebrat, tant a la nostra ciutat com a les veïnes.

Entre les carreres més importants anomenem les següents: 

VOLTA A PEU DE NADAL A VINARÒS

El 24 de desembre, a les 19 hores va arrencar una de les proves més antigues de la Comunitat Valenciana.

La Volta a Peu a Vinaròs. prova que cada any omple els nostres carrers de runners, atletes federats i no federats, de nens, adolescents i en definitiva corredors de diversa franja d’edat. 

En una prova oberta a tot el públic, més festiva que competitiva i on més de 300 participants van participar, superant així els 260 participants que van ser inscrits en l’edició 2017. Els vencedors van ser un any més Guillem Segura i Carla Masip premiats amb un obsequi i, on tots els participants inscrits van tenir detall a la seva arribada a meta. Des del club agrair la col·laboració del CME (Consell Municipal d’Esports de Vinaròs), l’Ajuntament de Vinaròs, Policia Local de Vinaròs i Decathlon. 

SANT SILVESTRE DE BENICARLO

El 31 de Desembre es va tornar a celebrar una any més la Sant Silvestre de Benicarló, nombrosos atletes es van concentrar a la línia de sortida i on atletes del Club Esportiu Vinaròs van fer representació dels nostres colors.

Els resultats més destacats són els següents:-

– Categoria Sub11: 1ª Júlia Mateu i 9è Ruben Miralles

– Categoria Sub25: 1ª Carla Masip, 1r Guillem Segura i 2n Pau Forner

– Categoria Veterana A: 1r Maribel Arenós i 7è Pau Ribera

– Categoria Veterà B: 3r Ramon Zaragoza i 8è Jose Domingo Forner

 

5K SOLIDARI PENISCOLA “CREIXEM”

4 Pòdiums per el CLUB ESPORTIU VINARÒS

Aquest dissabte 5 de gener a la veïna ciutat de Peniscola, es va celebrar, al passeig marítim, el 5K. Solidari de Peniscola, aquest any col·laborant en la associació CREIXEM.

Amb un matí esplendit i en molta animació, els atletes van pujar fins lo mes alt del castell amb un bonic i dur recorregut en la par final.

Cal destacar al nostre atleta Edu Pla Segura, sent el guanyador de la prova en un temps de 00:16:42.  També van fer pódium Ramon Zaragoza 1º vetera B, Paco Balastegui 2º vetera A i Maribel Arenós 1ª veterana A.

També van competir en esta cursa José Maria Saiz i D. Francisco Arques “Kaiko”, fent molt bons resultats.

  Agraïments al nostre patrocinador FACSA Aigües de Vinaròs. 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here