Aquests dies estem gaudint moltíssim dels bons resultats que están aconseguint els nostres atletes a nivell autonómic, nacional e internacional. Resultats que motiven a tots i cadascún dels components del Club Esportiu-Facsa Aigües de Vinaròs. Per a molts, aquesta setmana finalitzarán la temporada amb unes merescudes vacances. Per a altres, els atletes de fons, continuarem competint per totes les curses que es realitzen per les provincies properes.

Després del 5k que vam organitzar a Vinaròs, els fonderos del club, (la gran majoria veterans) han realitzat varies curses, com el 10k d’Oropesa el 15 de juliol on participaren 5 atletes del club, sent Paco Balastegui el millor classificat amb un 5é lloc amb un temps de 35’26” . Laura Contreras i M.Jesus Bó finalitzaren 8a i 9a respectivament amb 49’43” i 49’50”.També Kaiko Beltrán i Javier Meseguer finalitzaren en la 26a i 36a posició en categoria veterana millorant el registre de curses anteriors.

També dissabte 22 hi hagué participació del club esportiu amb 4 atletes veterans al 5k d’Almassora, amb podi per part de Paco Balastegui, finalitzant 3r amb un temps de 17’21”. Alejandro Arroyo finalitzava el 9é amb un temps de 19’30” seguit de Kaiko Beltrán amb 19’40”. Per últim, Juan Quijano aconseguia un magnífic 6é lloc amb 20’55”, millorant la seva marca personal.

La pròxima cita, el 10k Ciutat de Vinaròs on el club participará multitudinàriament.

El diumenge 23 es va celebrar a Alcossebre una de les proves puntuables del circuit de Triatlo organitzat per la Federacion Valenciana. Donada la prohibició de bany acordada per la Generalitat, a causa de la mala qualitat de les aigües a la platja d’Alcossebre, de triatló va passar a ser un duatló amb un primer tram de cursa a peu de 5 km, seguits de 21 km en bici i de nou 3 km a peu. Una pena perquè era un dia perfecte per a gaudir d’aquesta disciplina que ens torna bojos a alguns. Fins allà s’han desplaçat tres triatletes del Club Esportiu Vinaròs-FACSA Aigües de Vinaròs. Txetxu Compes a la categoria VM1 va finalitzar en un temps de 1:06:04 en 9º posició, Óscar Palomino Simó a SUB 23 va finalitzar en 10è posició amb un temps de 1:20:38 i Gabi Estevan en VM2 va completar la cursa en un temps de 1:22:06 en 9º posició (lluny de dalt però també de sota així que content per la millora). Amb aquesta cursa la majoria dels triatletes posen fi a aquesta temporada 2016/17 i s’agafen unes setmanes de recuperació per iniciar amb força la pretemporada que ve. Aquesta temporada 2016/17 ha estat una temporada de transició. La vam iniciar amb dificultats però convençuts que l’aposta del Club Esportiu Vinaròs per mantenir la secció ens obligava a posar tot de la nostra part. No ens falta la il·lusió i esperem l’any que ve consolidar la secció. Gràcies a tots.

 

Agraïments al nostre patrocinador FACSA Aigües de Vinaròs i les col·laboracions de Nova Nutrició i Sports Arin.

 

SECRETARIA DEL CLUB ESPORTIU VINARÒS