• Primera victòria del sènior masculí enfront del Vivero Mas de Valero Alto Palancia (Altura) per una diferència de 3 gols i que permet que abandonen l’última plaça de la classificació.
 
A les 20:30 donava inici l’encontre en la pista annexa del poliesportiu de Benicarló. Els locals contaven amb tots els efectius per sumar la primera victòria i començar a materialitzar en punts el bon joc practicat durant els anteriors partits. El Benicarló començava amb molta força, defenses amb molta mobilitat que provocaven contraatacs que acabaven en la pilota al fons de la xarxa. El parcial dels primers 15 minuts va ser de 8 a 2. Parcial que podria haver sigut més abundant però, les aturades del porter visitant no ho van permetre. A partir d’ahí, els locals van baixar el ritme i l’Altura va aprofitar-ho per a retallar la diferència en el marcador fins a situar-se a 1 gol per baix. Els caduferos no donaven amb la tecla però una arrancada final va permetre que al descans el resultat fora d’11 a 7.
 
La segona començava amb atac per als locals que no aconseguien materialitzar. Els visitants aprofitaven aquest “descontrol” per a retallar les distàncies. Però, la defensa dels d’Altura va passar de la 6-0 molt plana, durant la primera part, a una 5-0 molt plana i una mixta al central local. Els cadufers van aprofitar eixa tàctica i en atac van sortir els jugadors amb més tir exterior. L’atac va tornar a ser elaborat i els tirs des de 8 metres, transformats en gol, van facilitar controlar l’avantatge al marcador. El resultat final va ser de 24 a 21 i els dos punts es van quedar a Benicarló.
 
Destacar una altra volta que la “graderia” de la pista annexa es va tornar a quedar menuda a causa de la quantitat de gent que va anar a vore l’encontre.