• A les 10:30 del matí, a una abarrotada pista de l’annex del poliesportiu de Benicarló, donava inici el primer derbi del Baix Maestrat en la temporada 2019-2020.
  • L’encontre s’esperava igualat i amb tensió a causa de la igualtat a les dos plantilles i la rivalitat que caracteritza als dos clubs quan s’enfronten.

Començava atacant el Benicarló enfront de la porteria del Vinaròs. El ritme era alt i els vinarossencs han aprofitat le velocitat que els donaven alguns dels seus jugadors distanciar-se en el marcador durant els primers 15 minuts. A pesar d’això, els cadufers han seguit practicant el joc que enguany volen mostrar al 40×20: defenses fortes i atacs elaborats. Però l’encert de cara a porteria i, sumant, la gran actuació del porter vinarossenc ha provocat un parcial d’1-8, que pareixia que anava a portar al partit a una certa relaxació pels dos equips, però no ha sigut així i el Benicarló ha seguit intentant practicar el seu joc i a poc a poc anant trencar diferències. A la mitja part s’arribava amb un 7 a 14 favorable als visitants.

La segona part ha començat amb atac per part dels vinarossencs. Els benicarlandos han sortit amb una forta defensa que precipitava el joc dels visitants, afavorint la recuperació i atac dels locals. A poc a poc s’ha retallat la diferència, però varies pèrdues per precipitacions en atac ha permés al Vinaròs arribar a situar-se 10 gols per damunt al marcador. A pesar d’aquest fet, el Benicarló ha mostrat que enguany té molt clar que són un equip i que cada jugador té la seua funció. Aquesta mentalitat els ha fet “apretar l’accelerador” durant els últims 8 minuts, retallant la diferència de 10 a 4 gols. El resultat final ha sigut de 24 – 28.

Destacar el gran ambient a la “grada” de l’annex, deixant clar una vegada més que si l’equip juga bé, l’afició respon i l’annex es queda menut per a tota la gent que va. També que l’equip mai ha tirat la toalla i ha lluitat fins al final.

El pròxim partit serà el cap de setmana que ve enfront del Llorens Elecfer Balonmano Buñol. Líder de la lliga i que encara no coneix la derrota enguany.