CLUB NATACIÓ BENICARLÓ NOTA DE PREMSA 03/17-18:  COMENCEN LES COMPETICIONS A BENICARLÓ

PRIMER CONTROL PROVINCIAL A LA PISCINA MUNICIPAL DE BENICARLÓ

 

El cap de setmana del 03-04 de Novembre, a la piscina municipal de Benicarló, varen començar les competicions de la temporada amb la disputa del primer control provincial. Participaren 120 nedadors de 7 clubs de la província de Castelló i un nedador d’un club de fora, el benicarlando Dídac Saura, que, per raons d’estudis, entrena i competeix pel C N Lleida.

Dirigits per Miryam Martínez, el Club Natació Benicarló va presentar un equip format per 20 nedadors: Júlia Barrachina, Marina Segura, Ester Segura, Maria García, Clàudia Barrachina, Laura Jiménez, Gemma Rillo, Blanca Pérez, Sara Troncho, Laura Verge, Clara Salvador, Carlos Fuente, David García, Alberto Añó, Sergi Saura, Òscar García, Raul Carbó, Miguel Piñana, Dylan Villanueva i Maria Ginesta.

Al primer test de la temporada va haver resultats molt dispars, amb nedadors que encara estan lluny de la seua millor forma, com alguns il·lustres veterans i d’altres, que ja apunten bons detalls.

Va haver 5 victòries benicarlandes, que pogueren ser 6, si no hagués estat per una rigorosa desqualificació de la nedadora Júlia Barrachina, que s’havia imposat a les rivals en uns bons 200 estils.

Els guanyadors de l’equip benicarlando foren: l’esmentada Júlia Barrachina, que va vèncer als 200 lliures i als 100 esquena; la seua germana, Clàudia Barrachina, que va guanyar els 100 estils; Laura Jiménez, que ho va fer als 100 lliures i David García, que va ser primer als 200 estils.

 

   

 

A les fotos, Laura, David, Julia i Claudia

www.clubnataciobenicarlo.com