TROFEU SANT PASQUAL A VILAREAL

Dissabte 11 de maig, es va disputar el tradicional trofeu Sant Pasqual a la piscina municipal de Vilareal.

El CNB va presentar un equip molt jove, amb la significativa absència del grup nedadors que estan en la fase central dels exàmens de batxillerat.

L’equip format 16 nedadors, dirigits per Myriam Martínez i Dani Sorlí, el constituïen: Hèctor Castillo, Yeray Ibáñez, Clara Salvador, Elsa Martínez, Bianca Ralea, Henar Àvila, Noemí Verge, Alicia Harris, Dylan Villanueva, Joana Bel, Maria Verge, Andrea Nutu, Diego Pérez, Sara Troncho, Laura Verge i Maitane Lacalle.

Les actuacions més destacades varen ser la d’Henar Àvila amb una medalla de plata, als 50 esquena, amb 33.12 M i la de Joana Bel, bronze, als 50 braça, amb 39.55 M.

També feren un bon trofeu, amb millores de marca personal, Bianca Ralea, Alicia Harris i Elsa Martínez.

 

JORNADES DE JOCS AQUÀTICS D’ESPORT ESCOLAR A LA PISCINA MUNICIPAL DE BENICARLÓ 

Diumenge 12 de maig, a la piscina municipal de Benicarló, va tindre lloc la jornada de jocs aquàtics d’esport escolar. La jornada organitzada per l’Ajuntament de Benicarló, amb la col·laboració de la piscina municipal i el Club Natació Benicarló, es fa dintre del conjunt dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana en la seua fase comarcal de Castelló Nord, a Benicarló. 

Amb la participació dels tècnics del Club Natació Benicarló, Dani Sorlí i Carla Cornelles, va reunir un grup de 20 escolars, gran part dels quals pertanyen al Club Natació Benicarló.

L’activitat va tindre un enfoc lúdic, no competitiu. 

www.clubnataciobenicarlo.com