PRIMER CONTROL FEDERATIU  A CASTELLÓ 19-20.01.2019

  • El cap de setmana del 19-20  de Gener, a la piscina municipal olímpica de Castelló, es va disputar el primer control federatiu de marques.

El CN Benicarló, dirigit per la seua entrenadora, Miryam Martínez, va presentar un equip format per 17 nedadors: Blanca Pérez, Raul Carbó, Diego Pérez, Henar Àvila, David García, Maria Verge, Sergi Saura, Júlia Barrachina, Noemí Verge, Sara Troncho, Óscar García, Maria García, Clara Salvador, Miguel Piñana, Hèctor Castillo, Marina Segura i Dylan Villanueva.

Tot i que a nivell global, el rendiment de l’equip benicarlando no va ser molt alt, va haver millores de marques personals i algunes bones actuacions.

Els resultats més destacat de l’equip benicarlando foren les 3 clares victòries de Júlia Barrachina, marcant temps molt bons a estes alçades de la temporada: als 50 esquena va fer 31.37 M; nou rècord absolut del club Natació Benicarló; als 100 esquena, 1.07.45 M i als 200 esquena, 2.27.40 M. 

També cal esmentar que va participar, en les 2 sessions, el veterà Miguel Piñana, que està en la fase preparatòria per al nacional Màster que es disputarà a Pontevedra el proper mes de Febrer. Miguel és un eixample per a tots els nedadors més joves del club amb el seu entusiasme competitiu i capacitat de lluita a la piscina.

 

www.clubnataciobenicarlo.com