CAMPIONAT D’ESPANYA MÀSTER D’HIVERN A MÀLAGA

Des del 1 al 4 de Febrer de 2018 va tindre lloc a Màlaga el campionat Màster d’hivern en piscina de 25 metres.

El CNB va estar representat amb un grup de 5 nedadors: Idoia Vinaiza, Eloy Vinaiza, Miguel Piñana, Susana del Olmo i Jordi Curto.

Tots 5 competiren, amb gran il·lusió i entusiasme en diverses distàncies i estils. Esportivament, cal destacar, especialment, els resultats de Susana del Olmo, que va aconseguir 2 subcampionats nacionals, en la categoria d’edat de 25 a 29 anys, als 50 braça, amb 35,43 E i als 100 braça amb 1.17.29 E i els de Miguel Piñana, que es va proclamar campió nacional en la mateixa categoria d’edat, de 25 a 29 anys, a la prova del 200 esquena amb 2.11.12 E.

És important significar, el bon nivell de les marques aconseguides per Miguel i per Susana, en eixes i en altres proves, que els hagueren suposat poder classificar-se per a disputar el campionat autonòmic absolut de la comunitat valenciana, que va  tindre lloc, a les mateixes dates, a Castelló.

Son resultats que demostren el grau d’implicació competitiva que tenen els nostres nedadors màster, en general, alguns dels quals podran ajudar molt al club natació Benicarló a la propera copa autonòmica de clubs del mes d’abril.

 

ASSEMBLEA GENERAL DEL CLUB NATACIÓ BENICARLÓ

Dilluns, 5 de febrer, al saló d’actes de la Caixa Rural de Benicarló,   va tindre lloc l’assemblea anual del CNB.

L’assemblea que va ser presidida per Xavier Rodríguez, president del CNB, va  transcórrer sense cap incidència.

Es va aprovar, per unanimitat dels assistents, l’acta de l’assemblea anterior.

Es presentaren seguidament les memòries econòmica i esportiva de l’any 2017 i el pressupost previst per a l’exercici 2018.

 

 

www.clubnataciobenicarlo.com