Club Natació Benicarló 2-12-2018

0
  •  SEGONA JORNADA LLIGA PROMESES A VINARÒS 02.12.2018
Equip Benjamí

Diumenge 02 de Desembre de 2018, a la piscina de Vinaròs va tindre lloc la segona jornada de la lliga provincial de promeses, amb participació de nedadors de categoria aleví i benjamí.

Per als nedadors de categoria benjamí era la primera competició de la temporada i per als més menuts d’ells, la primera competició, ja oficial, de la seua carrera esportiva.

El CN Benicarló, dirigit pels tècnics Dani Sorlí i Carla Cornelles, va presentar un equip format per 31 nedadors:

Alevins: Yeray Ibáñez, David Balaguer, Houssain Fertil, Óscar Balaguer, Bruno Moliner, Maitane Lacalle, Bianca Ralea, Yusra Laalioui, Daniela Valdearcos, Joana Bel i Alicia Harris.

Benjamins: Dario Moros, Álvaro Serrat, Eric Rodríguez, Antonio Campos, Ferran Ibáñez, Javier Pérez, Jordi Gil, Álvaro Fernández, Adam Ortiz, Patrick Rus, Malena Tomàs, Clara Salvador, Ainhoa Cuartero, Jana Graell, Helena Lucaciu, Sara Martín, Julia Roca, Noa Pereira, Anna Drago i Elia Roig.

De molt satisfactori es pot qualificar  el debut en la competició de la categoria benjamí, amb molts bons resultats i implicació dels joves esportistes.

A destacar les victòries dels equips de relleus del C N. Benicarló 4×100 lliures, tant en categoria femenina com en categoria masculina.

Individualment, ressenyar, especialment, les victòries de Álvaro Fernández, als 100 esquena de l’any 2007 amb 1.24.56 M; de Clara Salvador, als 100 esquena de l’any 2009, amb 1.52.58 M i de Sara Martín, als 100 esquena de l’any 2008, amb 1.34.38 M.

Respecte als alevins, també va haver millores significatives de marques personals com va ser el cas de David Balaguer i Alicia Harris, als 400 lliures i als 100 esquena.

 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here