CAMPIONAT PROMOCIÓ DE FIGURES DE NATACIÓ ARTÍSTICA, GANDIA 26-27.01.2019

El cap de setmana del 26-27  de Gener, a la piscina de Gandia, es va disputar el campionat promoció de figures de natació artística amb participació de 5 nedadores del nostre club Natació Benicarló dirigides per les entrenadores Silvia Mata i Verònica Soriano en el debut oficial en la competició de la nova secció de natació artística del Club Natació Benicarló. A Gandia, es reuniren prop de 300 participants de tota la comunitat.

Les esportistes benicarlandes, que competien en diverses categories d’edat, foren: Noray Sánchez (Benjamí); Elsa Forés (Aleví); Alexandra Petrescu (infantil); Patrícia Saura (infantil) i Blanca Zorrilla (infantil). 

Tot i ser el primer cop que el CN Benicarló participava en la disciplina artística, els resultats foren molt esperançadors, amb unes actuacions molt bones tenint presents els 2 mesos que porten entrenant. 

Cal esmentar la sisena posició de Noray Sánchez com a resultat més destacat, en una categoria d’edat on hi havia 60 participants. 

També va participar un altra nedadora benicarlanda, Lucia Sayago, que nada pel club Azahar sincro de Castelló però que ja entrena, alguns dies, amb les nostres nedadores en la piscina municipal de Benicarló.

Un altra nedadora de Benicarló, que també participa per club Azahar, Sara Sánchez,va competir, de forma exitosa, a Albacete aconseguint classificar-se per a nivell nacional i participarà, també, al proper campionat autonòmic del mes de Febrer.

 

CAMPIONAT AUTONÒMIC ALEVÍ D’HIVERN A CASTELLÓ 26-27.01.2019

A la piscina provincial de Castelló, el cap de setmana del 26-27 de Gener, va tindre lloc la fase provincial del campionat autonòmic aleví d’hivern.

El CN Benicarló, dirigit per Dani Sorlí, va presentar un equip de 15 nedadors: Alicia Harris, Bianca Ralea, Martina Caldés, Houssain Fertil, Yeray Ibáñez, Maitane Lacalle, Yusra Laalioui, Yasmine el Khattab, Óscar Balaguer, Alejandro Rodríguez, Elsa Martínez, David Balaguer, Joana Bel, Paula Alcaraz i Daniela Valdearcos.

El tècnic estava satisfet de les bones actuacions de l’equip, en general, en una categoria on van millorant, poc a poc, els resultats de tots.

Cal destacar, especialment, el gran campionat de Joana Bel, amb 2 segons llocs als 200 braça (3.04.63 M) i als 200 estils (2.50.58 M) i un quart lloc als 100 braça; les millores d’Alicia Harris, en totes les proves, amb una disputada quarta posició als 400 lliures (5.29.99 M); a Yeray Ibáñez que es va estrenar, molt satisfactòriament, en els durs 200 papallona i 400 estils; la quarta posició de Houssain Fertil, als 400 lliures (5.07.43 M); les millores de marca personal de David BalaguerÓscar Balaguer Alejandro Rodríguez i els progressos evidents de Paula Alcaraz Maitane Lacalle.