• IV TRAVESSIA ROTOTOM SUNSPALSH DE BENICÀSSIM 03.08.2019

El passat dissabte es va nadar una nova prova del circuit d’aigües obertes Diputació de Castelló 2019, a la platja de Benicàssim, sobre una distància de 2000 m, amb una participació de més de 300 nadadors.

El recorregut recte i una mar en excel·lents condicions, propiciaren que es nadara molt ràpidament encara que amb les dificultats de la multitudinària sortida.

Un cop més, el CN Benicarló prengué part en la travessia amb un total de nou nedadors i nedadores: Jordi Curto, Diego Pérez, Susana del Olmo, Marta Valdearcos, Damian Vidal, Jaime Ibáñez, Carlos Harris, Alicia Harris, I Maitane Lacalle. 

Malgrat que havia gran competència dels participants, s’obtingueren molt bons resultats destacant Jordi Curto, segon classificat en categoria sènior ( 28 ‘ 20 ‘’ ); Susana Del Olmo, segona classificada categoria Màster A ( 27’ 58”); Diego Pérez, quart classificat categoria infantil ( 27’ 45 ‘’ ) i Marta Valdearcos, quarta classificada categoria sènior ( 32’ 25’’ ).

En la categoria Rototeams l’Equip Bibe, format pels nedadors del club Diego Pérez, Susana del Olmo, Marta Valdearcos i Jaime Ibañez  quedà classificat en quart lloc ( categoria fins a 149 anys ).

De ben segur que aquestes classificacions ens donaran punts per seguir mantenint la segona posició en la classificació per equips, quan falten, tan sols, dues proves per finalitzar el circuit. TEXT: JAIME IBÁÑEZ

  • TRAVESSIA DEL PORT DE VINARÒS 04.08.2019

Diumenge 4 d’Agost un grup de nedadors del CN Benicarló va participar en la travessia del port de Vinaròs.

Els nedadors participants, en les diferents distàncies i categories foren: Miguel Febrer, Eva García, Dani Sorlí, Dario Moros, Hugo Marín, Alba Rodríguez, Jana Graell, Anna Drago, Ainhoa Cuartero, Álvaro Fernández, Lott Mawat i Alejandra Núñez.

Els nedadors més joves estigueren supervisats pels tècnics Dani Sorlí i Carla Cornelles.

Com a resultats més destacats, emportant-se el pertinent trofeu tinguérem:

  • En la categoria benjamí femenina, Alba Rodríguez, va ser segona; i Jana Graell, tercera.
  • En categoria benjamí masculina, Dario Moros va ser tercer.
  • En la categoria aleví masculina, Álvaro Fernández, va ser segon.
  • Miguel Febrer, va ser el primer de la categoria de veterans masculina.

www.clubnataciobenicarlo.com