TROFEU MARCELINO FUSTER A VINARÒS 03.06.2018

Diumenge 03.06.2018, a la piscina servol de Vinaròs, va tindre lloc el trofeu Marcelino Fuster per a categoria aleví, amb participació de 65 nedadors de 6 clubs provincials.

Dirigits per l’entrenadora Lucia Vicente, el CNB va presentar un equip format per 15 nedadors: Houssain Fertil, David Balaguer, Óscar Balaguer, Alejandro Rodríguez, Joana Bel, Alicia Harris, Elsa Martínez, Yasmine el Khattab, Henar Àvila, Maria Verge, Alejandra Oroian, Laura Beltrán, Sara el Khattab, Bruno Moliner i Diego Pérez.

Els resultats més destacables foren els de: Henar Àvila, plata, als 200 estils, amb una bona marca de 2.40.73 M i plata, als 100 braça, amb 1.27.83 M; Joana Bel, plata, als 100 papallona, amb 1.25.76 M i el de David Balaguer, bronze, als 100 braça, amb 1.34.64 M.

 

DIA SOCIAL DEL CLUB NATACIÓ BENICARLÓ

Diumenge 03.06.2018 es va celebrar el dia social del Club Natació Benicarló.

A la piscina municipal, pel matí, una representació de nedadors del club, de les categories promeses i benjamins, va fer una exhibició dels seus progressos davant un nombrós grup de pares i simpatitzants que omplien les grades de la piscina municipal.

Posteriorment, a la pista annexa del pavelló municipal d’esports, es va fer el dinar social anual del club amb presència multitudinària de socis i nedadors de totes les categories.

Tot i que el dia plujós no acompanyava, unes 450 persones es varen reunir en aquesta, ja tradicional, jornada social del club. En acabar l’àpat, es donaren medalles commemoratives als nedadors dels grups d’edat més joves.

Cal agrair la col·laboració dels nombrosos voluntaris; de Juan Antonio Verge, que ens va obsequiar amb unes carxofes de qualitat superior, de la seua producció, que formaren part de les excel·lents paelles del dinar;  de la falla “mercat vell” i de l‘ajuntament de Benicarló.

 

www.clubnataciobenicarlo.com