Select Page

Advertisement

Club Natació Benicarló – 4/8/2018

Club Natació Benicarló – 4/8/2018

TRAVESSIA ROTOTOM DE BENICÀSSIM 04.08.2018  

Dissabte 04.08.2018, amb una mar calmada i molt bon temps, es va celebrar la travessia Rototom de Benicàssim, setena prova puntuable per al trofeu d’aigües obertes de la Diputació de Castelló, sobre una distància de 2000 metres.

Els participants del Club Natació Benicarló foren: Javier Vicente, Damián Vidal, Jordi Curto, David Curto, Dani Sorlí, Alicia Gilabert, David Esteller, Fernando Arnau i Jaime Ibàñez.

L’alt nivell dels participants va posar les coses difícils als nedadors benicarlandos i el club Natació Castàlia va retallar distàncies amb el CNB en la lluita per la segona posició per equips en la classificació general, on marxa destacat el Vilaswim de l’olímpic d’aigües obertes Kiko Hervàs.

Individualment,Alicia Gilabert, en categoria Màster D, va aconseguir la segona posició.

Caldrà esperar a la prova de Peníscola, del 2 de setembre, per a vore si el CNB aconsegueix finalment eixa desitjada segona posició final per equips.

 

SOPAR DE PRESENTACIÓ DE LA NOVA DAMA DEL CNB, BLANCA PÉREZ, 04.08.2018

La nit de dissabte 04, es va celebrar, en un conegut restaurant de Benicarló, el sopar de presentació de la nova dama del CN Benicarló Blanca Pérez. Al mateix acte, també es va fer un reconeixement a la nedadora del club Maria García, recentment nomenada millor esportista de Benicarló.

Amb assistència de nombrosos nedadors, socis, familiars i simpatitzants del club, les esmentades Blanca i Maria; la dama sortint, Gemma Rilloi el president del CNB, Xavier Rodríguez, varen fer uns breus parlaments agraint el suport dels allí presents, de la junta directiva i dels tècnics del club.

www.clubnataciobenicarlo.com

Notícies per WhatsApp

Oratge

El tiempo - Tutiempo.net

Enquestes

Què li sembla que Ximo Puig separe les eleccions autonòmiques de les municipals?

Ver resultados

Cargando ... Cargando ...

Vídeos recents

Loading...