CAMPIONAT AUTONÒMIC MÀSTER, VALÈNCIA 10-11.06.2017

El passat cap de setmana, 10 i 11 de Juny, a la piscina olímpica del Parc de l’Oest de València es va disputar el campionat autonòmic màster de la Comunitat Valenciana.

La representació del CNB va ser de 14 nedadors, dirigits per l’entrenadora Myriam Martínez: Jose Luís Alcaraz, Joaquín Dieste, Miguel Piñana, Jaime Ibáñez, Jordi Curto, Javier Vicente, Carlos Astor, Elena Lores, Marta Nieva, Alexandre López, Fernando Arnau, Alicia Gilabert, Idoia Vinaiza i Eva García.

Els resultats no pogueren ser més brillants, aconseguint nombroses medalles en les classificacions per grups d’edat i marques molt estimables en piscina ol.

ica﷽﷽﷽﷽﷽ques molt estimables en piscina olarga.s classificacions per grups d’edat Límpica.

Els medallistes foren: Miguel Piñana, or, als 50, 100 i 200 esquena i també va rebre l’or del circuit de controls màster; Idoia Vinaiza, or, als 100 lliures, bronze, als 50 lliures i or, del circuit de controls màster; Jordi Curto, plata, als 400 estils i or, del circuit, màster; Alicia Gilabert, plata, als 100 lliures; Carlos Astor, plata, als 200 lliures, bronze, als 100 papallona i plata, del circuit màster; Jaume Ibáñez, bronze, als 200 braça i or, del circuit màster; Elena Lores, bronze als 50 i 200 braça i or, del circuit màster; Alexandre López, plata, als 200 i 400 estils i bronze, als 100 braça i Javier Vicente, bronze, als 100 braça.

 

 

JOCS ESPORTIUS ALEVINS FASE PROVINCIAL, CASTELLÓ 10-11.06.2017

Dissabte, 10 i Diumenge, 11 de Juny, a la piscina provincial de Castelló va tindre lloc la fase provincial del jocs esportius de la comunitat valenciana per a nedadors de categoria aleví.

L’equip benicarlando, dirigit per Lucia Vicente, va presentar 13 nedadors:

Clara Salvador, Sara Troncho, Paula Falcó, Laura Beltrán, Maria Ginesta, Héctor Castillo, Alejandra Oroian, Danel Atutxa, Dylan Villanueva, Sara Vea, Henar Àvila, Diego Pérez i Claudio Dragoste.

Hi hagueren algunes marques molt bones i noves mínimes autonòmiques.

Les actuacions més destacades foren les de : Sara Vea, or, als 200 lliures; plata, als 100 i 400 lliures, en aquesta darrera prova, raspant la mínima