TROFEU BENICARLÓ (CATEGORIA BENJAMÍ)

Dissabte 17 de Juny es va disputar a la piscina municipal de Benicarló el trofeu Ciutat de Benicarló, per a nedadors de la categoria benjamí. El trofeu va reunir a 153 nedadors de 9 clubs de la província de Castelló.

Per part dels benicarlandos, les entrenadores, Lucia Vicente i Carla Cornelles, varen  presentar un equip de 16 nedadors: Bianca Ralea, Yeray Ibáñez, Alicia Harris, Paula Alcaraz, Gerard Labèrnia, Oscar Balaguer, David Balaguer, Joana Bel, Alejandro Rodríguez, Dino Buttice, Daniela Valdearcos, Cristian Sorín, Elsa Martínez, Yusra Laalioui, Adrián Jiménez i Iker Bertomeu.

Fins a 6 medalles varen obtindre els benjamins benicarlandos: Gerard Labèrnia  va aconseguir 2 medalles: or, als 400 lliures i plata, als 200 estils; Joana Bel, 2 bronzes, als 100 papallona i als 200 estils; David Balaguer, va ser bronze, als 100 braça i Cristian Sorín, bronze, als 100 papallona.

 

 

XXII TRAVESSIA DE LA PLATJA DEL FORTÍ A VINARÒS

Diumenge 18 de Juny un bon grapat de representants de diferents categories del club Natació Benicarló, participaren en la travessia de la platja del Fortí, a Vinaròs.

Els Benicarlandos feren un bon paper i aconseguiren trofeus en diverses  categories d’edat.

A la travessia llarga, David García va ser el primer de categoria infantil; David Curto, el primer de categoria sènior; Miguel Febrer, segon de categoria Màster B; Ester Segura, segona, de categoria júnior i Myriam Martínez, tercera de categoria màster A.

clubnataciobenicarlo.com