SARA VEA, AL CAMPIONAT D’ESPANYA ALEVÍ DE BARCELONA 21.07.2017

La nedadora del Club Natació Benicarló Sara Vea, de 12 anys, va participar al campionat d’Espanya aleví disputat a Barcelona a la piscina olímpica B. Picornell el passat divendres 21 de Juliol.

Sara va viatjar acompanyada per la seua entrenadora Lucia Vicente i va tindre una bona actuació, tot i  ser el primer cop que es classificava per a disputar un campionat nacional.

Va nedar la prova dels 200 lliures i ho va fer en un temps de 2.20.68 E, millorant la seua millor marca personal i demostrant que no li va pesar la pressió de ser debutant.

La seua entrenadora estava molt satisfeta del resultat de la jove Sara que té molt bones expectatives de millora durant els propers anys.

 

I VOLTA AL CASTELL DE PENÍSCOLA 22.07.2017

Dissabte 22 de Juliol, organitzada pel Club Natació Benicarló,  es va disputar la Primera Volta al Castell de Peníscola, inclosa dins del circuit autonòmic d’aigües obertes.

Amb una participació propera als 70 nedadors, va ser un tot èxit organitzatiu i de públic.

Sols es va produir un abandonament entre tots els participants.

Els guanyadors de la prova foren Ana Martínez del Radikalswim amb un temps de 30 minuts 48 seg i Hèctor Soler del CN Camp de Morvedre, amb 30 minuts i 51 seg.

En segon lloc, es classificaren Ismael Aguado, del CD Halegatos i Elena Mollà del CN Piscis Mislata.

En tercera posició, 2 nedadors del C N Benicarló: Gemma Rillo i Dídac Saura.

L’entrega de trofeus va tindre lloc al Mandarina Club de Peníscola a càrrec de

l’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez; el president del CN Benicarló, Xavier

Rodríguez i la dama del CN Benicarló, Gemma Rillo.

 

S’ha d’agrair la col·laboració de l’ajuntament de Peníscola, dels diversos patrocinadors, del Gurukayac, del Club Nàutic de Peníscola, de Saepla i dels nombrosos voluntaris que feren possible amb el seu entusiasme aquesta primera edició de la volta al Castell.

 

 

www.clubnataciobenicarlo.com