El dissabte dia 22 de juliol es va celebrar el III Trofeu Vila d’Onda ,en la piscina municipal descoberta de 50 metres, amb una participació de 7 clubs i un total de 97 nadadors.
El Club Natació Vinaròs va participar amb l’equip format per: Carla Bernial, Mar Garcia, Ona Leciñera, Arancha Canalda, Júlia Muñoz, Ivonne Martínez, Ainhoa Garcia, Daniela Muñoz, Lucia Garcia, Ariana Mara, Sara Garcia, Lluna Bordes, Natalia Burriel, Joan Chavarria, David Constantin, Andreu Jovani, Pere Simó, Santi Matamoros, Martí Forner, Iker Mas, Hèctor Cervera, Dylan Martin i Franc Jaime, tots sota la direcció del tècnic Isidro Martorell.
Van aconseguir un total de 16 medalles per part dels benjamins i 9 medalles per part dels alevins. En relleus van aconseguir 2 medalles d’or, 2 de plata i una de bronze.
Els resultats van ser espectaculars, ja que van quedar campions del trofeu amb un total de 803 punts seguits pel C.N. Vila-real (502) i el C.N. Albacora (295).

Amb aquest trofeu donem per acabada la temporada per aquestes categories donant l’Enhorabona, ja que a estat una temporada plena d’èxits i bons resultats.

.

XXV Travesia Peñiscola-Benicarló

El diumenge dia 23 es va celebrar la Clàssica travessia Peñiscola Benicarló on el Club Natació Vinaròs va tindre una representació de 6 nadadors: David León, Marc Vea, Andreu Navarro, Ian Calvo, Claudià Matamoros i Irina Sebastià que tots ells van fer la distància de 8.5Km, el resultat més bo va ser, el de David León en un cinquè lloc.

.

Campionat d’Espanya Aleví d’estiu.

Del 19 al 22 de juliol es va celebrar el Campionat d’Espanya Aleví on el Club Natació Vinaròs va presentar per les mínimes obtingudes a Carla Bernial i Aura Pérez que van estar a l’altura del Campionat on Carla Bernial es va col·locar a la final dels 100 papallona i va quedar la vuitena en la classificació general.
Enhorabona, seguiu treballant que encara teniu molt que demostrar.