Comença a Vinaròs el nou curs de la Universitat per a Majors de la Seu Nord de l’UJI

0
SONY DSC

NOTA DE PREMSA

 

  • En aquesta edició s’han inscrit 131 alumnes i alumnes majors de 55 anys.

Un total de 131 alumnes i alumnes, majors de 55 anys i amb moltes ganes d’aprendre, han assistit avui a la Biblioteca Municipal de Vinaròs a la presentació del curs 2017-18 de la Universitat per a Majors de la Seu Nord de la Universitat Jaume I (UJI).

Cada dimecres, d’octubre a juny, els inscrits d’aquesta edició cursaran diverses assignatures com Gestió Emocional, Filosofia de la Ciència, Història de les doctrines polítiques, Historia de l’art a l’Alta i Baixa Edat Mitjana i Aprenents de la Societat Digital.

A més, podran realitzar diversos tallers pràctics sobre salut i noves tecnologies de la informació, així com de literatura i cinema. Per dur a terme aquest programa, l’UJI compta amb la col·laboració del Consell Municipal de Formació de Persones Adultes.

Per aquest motiu l’alcalde Enric Pla, acompanyat pel regidor de Recursos Humans, David Adell, han estat presents en aquest acte inaugural i han desitjat a tots els presents que el curs els sigue productiu, recordant que el municipi aposta fort per l’UJI i per la formació a qualsevol edat.

“Us felicito per mantenir la curiositat i les ganes d’aprendre al llarg de tota la vida i espere que tots i totes gaudiu i tingueu un bon curs”, ha conclòs Pla.

 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here