Comencen a Vinaròs les visites guiades a la planta de tractament de residu de Cervera

0
SONY DSC

NOTA DE PREMSA

  • Avui mateix els alumnes del col·legi de la Consolació han visitat la planta i durant les dues properes setmanes ho faran la resta dels centres educatius

 

Vinaròs, 16/04/2018

Per tercer any consecutiu han començat a Vinaròs les visites dels alumnes dels col·legis locals a la planta de tractament de residus ubicada a Cervera del Maestrat. Recordem que es tracta d’una iniciativa creada des de la regidoria de Medi Ambient, dintre del cicle de xerrades mediambientals.

 

Des d’avui i fins al 25 d’abril el alumnes de 4rt de primària viatjaran fins a la planta de separació de residus per comprendre millor que és el reciclatge i sobretot la importància de saber separar de forma correcta les deixalles per facilitar el seu tractament.

 

En les darreres setmanes els alumnes de 4rt de primària han participat en les ponències, que s’han fet en els mateixos centres educatius, amb l’objectiu de fomentar el respecte cap a la natura i el reciclatge correcte de les deixalles. Durant les xerrades també s’ha fet especial menció al tractament de l’oli domèstic usat, amb la projecció d’un vídeo que mostrava als xiquets que si es recicla de forma correcta, llavors es pot convertir en combustible biodiesel.

 

Cal destacar que el cicle de xerrades mediambiental també inclouran les jornades sobre l’apicultura, on es mostrarà als xiquets com és un rusc i la gran feina que desenvolupa l’insecte per a la pol·linització de les flors, a més de la gran importància que té per a l’ecosistema.

 

El regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Vinaròs, Jordi Moliner, ha agraït la col·laboració, per tercer any consecutiu, de la planta de Cervera del Maestrat permetent als alumnes de 4rt de primària poder visitar les instal·lacions i veure com és fa la separació de residus.

 

Pel que fa a les visites, les sortides es fan a partit de les 11h i el calendari és el següent:

– 16 d’abril col·legi de la Consolació

– 17 d’abril col·legi Baix Maestrat (sortida a partir de les 10h, amb recorregut adaptat)

– 18 d’abril col·legi Manuel Foguet

– 19 d’abril col·legi de la Misericòrdia

– 20 d’abril col·legi Jaume I

– 23 d’abril col·legi de l’Assumpció

– 24 d’abril col·legi Divina Providència

– 25 d’abril col·legi Sant Sebastià

 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here