NOTA DE PREMSA

  • Les obres se centren en la construcció de 96 nínxols que cobriran el servei fins a finals d’any

 

Vinaròs, 15/05/2018

La regidoria d’Obres i Serveis de l’Ajuntament ha començat les feines d’ampliació al cementeri municipal amb la construcció de 96 nínxols nous a l’emplaçament nord, contra la part antiga de les instal·lacions, amb l’objectiu de seguir cobrint les necessitats de la ciutadania.

Les obres consisteixen en la creació de dos blocs de 16 fileres, amb tres alçades, per ubicar un mínim de 48 nínxols, que a més compliran amb el Decret de Sanitat Mortuòria tal com estableix la normativa vigent. Amb aquests treballs es garantirà el servei fins a finals d’any.

El regidor d’Obres i Serveis de l’Ajuntament, Guillem Alsina, ha agraït “les feines dels serveis tècnics municipals, del Departament de Contractació, així com dels dos treballadors del cementeri per fer possible l’ampliació i sobretot perquè les obres es desenvolupen amb celeritat, sense ocasionar molèsties als visitants”.

Pel que fa al pressupost les obres han estat adjudicades per un import de 58.130€ sense IVA i s’executaran en un termini de 45 dies. En aquest sentit, Alsina ha anunciat que “des de la regidoria es treballa per realitzar noves licitacions al cementeri i seguir ampliant els nínxols per garantir el servei a la ciutadania durant els propers anys”.