• Els treballs començaran pels carrers del Cid, Sant Valeri i Mare de Déu de la Mar i s’allargaran fins al mes de juny. La reurbanització serviràper a millorar la circulació i s’englobadins del pla per a convertir el centre històric en zona només per a vianants.

Les obres per a la reurbanització del carrer Riu i els carrers adjacents de Sant Valeri, el carrer del Cid i el carrer de la Mare de Déu de la Mar han començat aquesta setmana amb la senyalització de les zones afectades i els primers treballs sobre el paviment. Tal i com està previst en el projecte, els carrers adjacents seran els primers a urbanitzar-se i una vegada finalitze la urbanització dels carrers adjacents, els treballs es traslladaran al carrer del Riu.

Les obres, que s’emmarquen dins de les actuacions previstes en elpla per a convertir el centre històric en zona només per a vianants, suposaran la restricció al trànsit de vehicles, excepte als veïns, i consistiran a substituir l’actual paviment per llambordes, per tal de donar a tot el nucli de la ciutat unaspecte d’uniformitat. Així també, es renovaran els serveis bàsics delsvials: xarxa de sanejament, servei de clavegueram, drenatgei enllumenat.

Ara mateix, el trànsit ja està tallat en els tres carrers adjacents i la circulació pel carrer del Riu s’anirà restringit puntualment, en funció de les necessitats de l’obra.

Els treballs, que s’inclouen en el Pla Castelló 135 de la Diputació de Castelló, els executarà la UTE Ravi Obras y Transportes y Excavaciones, SL i Montajes Eléctricos Symelecper i compten amb un pressupost total de 327.706,84 euros.

Els quatre carrers constitueixen actualment una de les sortides en precari del centre de la ciutat i absorbeixen tot el trànsit de la zona nord de la població.

Les obres han d’estar acabades abans de finals de juny de 2019.