SONY DSC

NOTA DE PREMSA

  • Aquests treballs es prolongaran durant dos mesos i suposen una inversió de més de 100.000 euros, amb un objectiu: evitar les inundacions que periòdicament afecten al nucli urbà.

 

Vinaròs, 26/02/2018

En l’encreuament del Camí Fondo amb l’Av. Llibertat ja han començat les obres per a la canalització de les aigües pluvials que actualment discorren en superfície, permetent una connexió definitiva per a les necessitats de drenatge en el PAI Sur 15.

En no haver-hi en la zona una altra xarxa d’aigües pluvials, aquestes s’aboquen en les xarxes de sanejament unitàries, on la capacitat, en molts casos, resultava insuficient.

Amb aquest projecte es busca evitar, per tant, les inundacions periòdiques que es produeixen en el centre de la ciutat i, especialment, a la Plaça Sant Valent.

“Es tracta d’una actuació molt important per a la ciutat, que estava pendent des de fa molts anys i que, per fi, ara serà una realitat”, ha expressat el regidor d’Ordenació del Territori, Jan Valls, que ha afegit que el cost de la inversió sobrepassa els 100.000 euros.

Aquestes obres, que es duran a terme en 20 metres lineals de l’Av. Llibertat i en 60 metres lineals del Camí Fondo, estan sent executades per l’empresa VAINSA INFRAESTRUCTURES S.L.

S’estima que aquests treballs, en una cruïlla saturada de conductes d’aigua potable, clavegueram i instal·lacions de telecomunicacions, gas i llum, tinguen una durada d’uns dos mesos, aproximadament.