NOTA DE PREMSA

  • En total han estat 47 els comerços que han format part d’aquesta campanya comercial impulsada des de la Regidoria de Comerç de Vinaròs, que ha tingut una gran acollida entre els clients d’aquests establiments

 

Aquest dimecres s’ha dut a terme al Saló de Plens Municipal el sorteig de la campanya “Comprar a Vinaròs té premi”, impulsada des de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Vinaròs.

En total han estat repartits mil euros en premis a deu clients que van comprar en els 47 comerços adherits a aquesta iniciativa, entre el 17 de novembre i el 10 de desembre de 2017. Cada un dels agraciats rebrà un xec de 100 euros per poder gastar en els establiments de la població.

“La participació en aquesta campanya ha estat molt elevada i per això creiem que hem de seguir apostant per aquest tipus d’accions que ajuden a promocionar i a dinamitzar el comerç local”, ha explicat el regidor de Comerç, Turisme, Consum i Foment de l’Activitat econòmica, Domènec Fontanet.

Fontanet ha agraït als comerciants i als clients per haver participat en aquesta iniciativa i ha animat a la població de Vinaròs i de la comarca a seguir gaudint de l’ambient nadalenc i de les ofertes que ofereixen els comerços de la localitat en aquesta època. Finalment, ha recordat que la majoria d’establiments estaran oberts el diumenge 24 de desembre i el 5 de gener no tancaran a migdia. El llistat de premiats de la campanya “Comprar a Vinaròs té premi” és el següent:

 

PREMIATS DE LA CAMPANYA “COMPRAR A VINARÒS TÉ PREMI”. SORTEIG DEL 13 DE DESEMBRE 2017

 

NOM COMERÇ
Felipe Baila Neri Gen XX XY
Maribel Gracia Benetton
Mª Cinta Igual Llibreria Els Diaris
Matilde Cabañes Campos Viajes Maestrazgo
Esther del Rio Lopez Llibreria Els Diaris
Elena Domínguez Tere Fruites i Verdures. Mercat municipal
Fernanda Lleixa Triángulo Sabateries
M. Garrica Carniceria Ángel. Mercat municipal
Pepa Palatsi Chicos Calzados
Lourdes Ágora