Dissabte 19 d’octubre, ha tingut lloc l’acte d’acomiadament de les Falleres Majors de Benicarló 2019, Clara, Claudia i les seves respectives Corts d’Honor, amb el fil conductor dels presentadors: Alejandro Chavalera i Guillermo Cucala, de l’acte al Magatzem de la Mar, amb l’asistencia de representants de les tretze Comisions Falleres de la ciutat i també la Corporació Municipal. 

Una vegada nomenades les xiquetes i senyoretes, ha sigut el moment de les màximes representants de la festa, Clara i Claudia, que amb unes emotives paraules han donat el punt i final al seu regnat, acomiadant-se del seu càrrec. 

També les emotives paraules de Fede Guimerà, com a President i Ernesto Martín, com a Vicepresident de la Junta Local Fallera i per concloure l’acte, ha sigut l’ Alcaldessa de la ciutat Xaro Miralles, qui ha diriguit unes paraules a tots els alli presents. 

Moment de mirar enrere i pensar en tots els moments viscuts, que de ben segur han fet que aquest any Faller 2019, haja sigut un any, on 11 xiquetes i 11 senyoretes no oblidaran en cap moment i portaran per sempre en el seu cor.

Totes elles, totes juntes, han pogut complir el seu somni i ser les màximes representants de la festa fallera, tant dins com fora  de la ciutat.