• El regidor Manel Salvador va presentar una proposta a l’Ajuntament demanant que s’ampliaren els horaris de les biblioteques municipals en èpoques d’exàmens universitaris per donar servei als estudiants del poble i el consistori es va comprometre a fer-ne una prova, que finalment es portarà a terme. 

Manel Salvador, regidor a Alcalà de Xivert-Alcossebre, va presentar el passat mes de gener una proposta en nom del grup municipal de Compromís on es demanava l’ampliació dels horaris d’obertura al públic de les biblioteques municipals d’Alcalà de Xivert i Alcossebre durant les èpoques d’exàmens universitaris per tal que els i les estudiants comptaren amb espais adients per estudiar. L’equip de govern es va comprometre a fer una prova per determinar l’afluència d’estudiants, que finalment es portarà a terme, gràcies a la iniciativa de Compromís.

“Estem satisfets de que per fi l’equip de govern haja anunciat l’ampliació dels horaris de les biblioteques, és una millora dels serveis que s’ofereixen a la ciutadania, que una vegada més, arriben a instàncies d’una proposta de Compromís”, ha afegit Manel Salvador.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here