NOTA DE PREMSA

 

  • Juan Marcos (Compromís Peníscola) proposa que la UP inclogui un curs de venda on line i visibilitat digital de l’empresa

En el passat Ple de la localitat de Peníscola, Compromís, va proposar que la UP inclogui un curs de visibilitat digital de l’ empresa i venda on line, per a comerços i petites empreses.

Juan Marcos, regidor de Compromís Peníscola indica , El Covid-19 ha provocat un canvi en el comportament dels consumidors, creant una oportunitat en la venda on line. Per altra banda, el confinament ha contribuït a que el model de compra experimente una important transformació cap al món digital. Per tant, la transformació digital del nostre empresariat,la visibilitat digital del seu negoci i la formació en venda on line i xarxes socials, es fan indispensables davant esta nova realitat, continua Juan Marcos.

Aquest, és un bon moment, per a començar el camí cap a la transformació digital dels nostres comerços i, interpretar esta pandèmia com una oportunitat de negoci, amb la finalitat d’arribar a un mercat i a uns consumidors, que fins ara estaven poc disposats a utilitzar Internet, continua Juan Marcos.

Hem d’ oferir als nostres empresaris les eines necessàries per a la transformació digital del seu negoci, i fer d’ esta pandèmia una oportunitat. Des de Compromís Peníscola, continuarem fent política útil, ficant a les persones en el centre de la política, afirma Vicent Castell, Secretari Local de Compromís Peníscola.

Juan Marcos conclou, La transformació digital del nostre empresariat, és una aposta necessària per dinamitzar el comerç local,per a reforçar als nostres empresaris davant la crisi del Covid-19 que ja ha provocat la disminució dels seus ingressos i, per combatre una possible segona onada.