• Juan Marcos Bayarri, regidor i portaveu de Compromís a Peníscola, reclama una línia de rodalies de veritat des de Tortosa a Castelló, que s’ incrementen les freqüències de la línia d’alta velocitat a l’estació de Peníscola-Benicarló i que l’euromed pare a esta estació.

Juan Marcos Bayarri, regidor i portaveu de Compromís a Peníscola, fent referencia a la línia d’alta velocitat indica que “El ferrocarril es directament proporcional al desenvolupament econòmic i turístic d’una zona, per tant, Peníscola, i el seu sector turístic, necessiten d’unes connexions ferroviàries dignes per al seu desenvolupament. Així doncs, les connexions ferroviàries a la nostra comarca son essencials i des de Compromís Peníscola reivindiquem que s’incremente la freqüència dels trens d’alta velocitat amb parada a l’estació de Peníscola-Benicarló, així com unes connexions de qualitat i puntuals per a incentivar el turisme, i que l’Euromed es marque com a parada fixa a l’estació Peníscola-Benicarló”.

Per altra banda i referent al servei de rodalies, el regidor explica que “la gent de les comarques del Nord i de Peníscola, estem cansats dels retards, anul·lacions i d’un servei de rodalies precari”.

El portaveu acaba reivindicant que “Un transport amb connexions dignes, assegura la comunicació i l’accés de les persones a serveis basics com educació, sanitat o simplement tindre la tranquil·litat de poder acudir a la faena tots els dies sense retards, i tot l’anterior passe per tindre un servei de rodalies digne, de qualitat i de veritat, no com en estos moments. Les comarques del nord necessitem una línia de rodalies de Tortosa a Castelló, igual que tenen a altres llocs, perquè paguem els mateixos impostos que els altres i per tant, tenim dret a tindre els mateixos serveis”.

Vicent Castell, regidor i secretari local de Compromís a Peníscola indica que “En estos moments tenim un regional, que ens venen com un rodalies, però que de cap de les maneres ho és, on qualsevol persona pot preguntar als nostres estudiants qui li explicaran de primera mà el penós servei de rodalies que patim la gent de les comarques del nord de Castelló”.